Hoe kan ik mijn bestaande wachtwoord wijzigen?

1. Zorg dat je ingelogd bent op onze community website.
2. Je kan rechtsboven op de website jouw naam zien, als je hier met de muis overheen gaat gaat er een menu open.
3. Klik vervolgens op Instellingen.

4. Vervolgens zie je aan de linkerzijde Wachtwoord wijzigen staan, klik daar op.

5. Nu vragen wij jou om je nieuwe wachtwoord twee keer in te vullen, klik daarna op Opslaan.

Belangrijk!
Wachtwoord moet minimaal 8 en mag maximaal 20 karakters bevatten.
Wachtwoord moet uit minstens 1 kleine letter, 1 hoofdleter, 1 cijfer en 1 speciaal karakter (@$!%*#?&) bestaan.

6. Je wachtwoord is nu aangepast.