Wat is mijn wachtwoord?

Zodra je hebt aangemeld bij ons voor een (online) cursus, workshop of Photo Inspiration Club krijg je van ons een e-mailtje met jouw persoonlijke wachtwoord. Dit wachtwoord kan je vervolgens gebruiken om in te loggen bij onze community.

Wachtwoord vergeten?
Mocht je jouw wachtwoord niet meer weten, volg dan de onderstaande stappen om je wachtwoord opnieuw aan te vragen:

1. Klik hier om je wachtwoord opnieuw op te vragen.
2. Vervolgens kom je op de inlog pagina, als je daar eenmaal bent aangekomen klik je op wachtwoord vergeten.

3. Vervolgens kan je jouw e-mailadres invullen en op de gele knop verstuur klikken om je wachtwoord opnieuw op te vragen.

4. Je krijgt nu van ons een e-mail waarin je een nieuw wachtwoord kun aanmaken. Let op dat deze e-mail soms in de reclame/spam inbox van jouw e-mail terecht kan komen.

5. Als je de e-mail open hebt kun je op de blauwe knop klikken met Wachtwoord opnieuw instellen, je gaat dan naar een speciale pagina waar je een nieuw wachtwoord kunt invoeren.

6. Vul op deze pagina het e-mailadres in wat bij jouw account hoort én twee maal jouw nieuwe wachtwoord.

Belangrijk!
Wachtwoord moet minimaal 8 en mag maximaal 20 karakters bevatten.
Wachtwoord moet uit minstens 1 kleine letter, 1 hoofdleter, 1 cijfer en 1 speciaal karakter (@$!%*#?&) bestaan.