Ik kan niet inloggen, wat moet ik doen?

Als het niet lukt om in te loggen dan komt dit waarschijnlijk omdat het wachtwoord wat je invoert niet klopt. Je kan in dit geval het beste een nieuw wachtwoord aanmaken, volg hiervoor de volgende stappen:

1. Klik hier om je wachtwoord opnieuw op te vragen.
2. Vervolgens kom je op de inlog pagina, als je daar eenmaal bent aangekomen klik je op wachtwoord vergeten.

3. Vervolgens kan je jouw e-mailadres invullen en op de gele knop verstuur klikken om je wachtwoord opnieuw op te vragen.

4. Je krijgt nu van ons een e-mail waarin je een nieuw wachtwoord kun aanmaken. Let op dat deze e-mail soms in de reclame afdeling van jouw inbox kan komen. Soms komen deze e-mails ook bij de ongewenste e-mail terecht.

5. Als je de e-mail open hebt kun je op de blauwe knop klikken met Wachtwoord opnieuw instellen, je gaat dan naar een speciale pagina waar je een nieuw wachtwoord kunt invoeren.

6. Vul op deze pagina het e-mailadres in wat bij jouw account hoort én twee maal het nieuwe wachtwoord naar keuze.

7. Je wachtwoord is nu aangepast en opgeslagen. klik hier om in te loggen bij de Photo Inspiration Club.