Ik kan niet inloggen, wat moet ik doen?

Als het niet lukt om in te loggen dan komt dit waarschijnlijk omdat het wachtwoord wat je invoert niet klopt. Je kan in dit geval het beste een nieuw wachtwoord aanmaken, volg hiervoor de volgende stappen:

1. Klik hier om je wachtwoord opnieuw op te vragen.
2. Vervolgens kom je op de inlog pagina, als je daar eenmaal bent aangekomen moet je eerst je e-mailadres invoeren. Het e-mailadres waarmee je een account hebt, is het e-mailadres als waarop je de orderbevestiging hebt ontvangen. 

3. Als je jouw e-mailadres hebt ingevuld kan je op 'volgende stap' klikken. 

4. In het volgende venster kan je onder de inlog knop op 'wachtwoord vergeten' klikken. Hier staat een ronde cirkel omheen in de onderstaande afbeelding:

5. In het volgende venster moet je nog een keer hetzelfde e-mailadres invullen van jouw account. Als je dit hebt gedaan kun je op 'reset aanvragen' klikken.

6. Je krijgt nu van ons een e-mail waarin je een nieuw wachtwoord kan aanmaken. Let op dat deze e-mail soms in de reclame afdeling van jouw inbox kan komen. Soms komen deze e-mails ook bij de ongewenste e-mail terecht.

7. Als je de e-mail open hebt kun je op de blauwe knop klikken met 'wachtwoord opnieuw instellen', je gaat dan naar een speciale pagina waar je een nieuw wachtwoord kunt invoeren.

8. Op de volgende pagina moet je twee maal het nieuwe wachtwoord naar keuze invullen. Vervolgens kun je op 'wachtwoord instellen' klikken.9. Je wachtwoord is nu aangepast en opgeslagen. klik hier om in te loggen bij de Photo Inspiration Club.